phone

Bezoek onze winkel in Roermond

085 - 07 68 777

  • 100% originele merkhorloges
  • Altijd 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf € 99,- binnen Nederland
  • Achteraf betalen via AfterPay
  • In termijnen betalen met in3
  • Laagste prijs garantie
  • Eigen winkel & Ervaring sinds 1915

Categorieën

Retourneren

Gratis retourneren aan watches4watch

Wens je een horloge te retourneren dan is dat natuurlijk mogelijk. Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop, mits aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan, zonder opgaaf van reden. 

Retourvoorwaarden:

- Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
- Horlogebanden mogen niet zijn ingekort.
- Het artikel dient compleet te zijn, zoals deze ook door ons is geleverd (incl. boekjes, doos, labels etc.)
- Het artikel dient, indien mogelijk, in de originele verpakking teruggezonden te worden. De doos mag opengemaakt worden om het artikel te bekijken. Labels, stickers, kaartjes & beschermfolies mogen niet verwijderd worden.

Hoe geef je een retour aan:

Om een order te kunnen retourneren stuur je een mail naar klantenservice@watches4watch.com met hierin je bestelnummer en het merk en model van het betreffende horloge dat je wil retourneren.

Je ontvangt van ons binnen een dag een retourlabel via de mail waarmee je het pakketje gratis kunt retour zenden. Als je een nieuw artikel toegestuurd wilt hebben, kun je dit ook aangeven. 

Afhandeling 

Vanaf het moment dat je retournering bij ons in goede orde is ontvangen zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 5 dagen, het aankoopbedrag aan je terugbetalen.
De terugbetaling wordt gedaan middels dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt betaald.
Verkeren de producten niet in 'nieuw' staat, met als gevolg dat we deze niet direct opnieuw ter verkoop aan kunnen bieden in onze webshop, dan nemen we contact met je op over de afhandeling. In dat geval is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht, zoals hierboven reeds genoemd.